Det siger andre

MIE, 23

Jacob har hjulpet og hjælper mig stadig med at sætte mål, som er realistiske for mig, så jeg kan gennemføre dem. Han er god til at se, hvordan jeg har det, og han tager udgangspunkt i der, hvor jeg er.

Jeg oplever Jacob som en empatisk, lyttende og meget forstående coach, der kan se mine problematikker og hjælpe mig videre i den rigtige retning efter hver session.  Han er virkelig god til at få mig til at føle, at jeg ikke er forkert, og det er okay, at følelserne er svære. Jeg vil helt klart anbefalede ham til at hjælpe alle, der har problemer med overspisninger.  

LISE KLINKBY, 41

Mit møde med Jacob skete på et tidspunkt, hvor jeg var gravid. Jeg følte et behov for at være mere aktiv, men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle gribe det an.  

Jacob evnede at læse mine behov og fik mig til at ændre vanens magt. Tidligere har jeg hadet fitnesscentre, men pludselig så jeg frem til at komme derned, da jeg fandt kontakten til mig selv og fik det bedre både fysisk og psykisk. Sidenhen er træning og fysisk aktivitet blevet en fast del af mit liv og noget, jeg ikke ville være foruden.

Jacob er behagelig, varm og empatisk, hvilket gør, at man virkelig tør folde sin stædighed ud.
Jeg har til dato anbefalet Jacob til mange. Nu vil jeg anbefale ham til dig, som læser disse ord. Du vil ikke fortryde.


Case

Sicilie Maria Lawell, 29

Jeg har haft yoyo-vægt så længe jeg kan huske. I perioder har jeg været på meget strikse kure og i andre overspist i store mængder flere gange om dagen. Jeg har haft et utrolig forstyrret forhold til mad. Jeg har været bange for mad, og i perioder har mit behov for at kontrollere maden (ironisk nok) kontrolleret mig. Jeg vidste, at mine problematikker handlede om meget mere end mad – men var denne fremmede mand klar over det?

Da jeg trådte ind ad døren hos Jacob var min krop ret urolig, og jeg havde egentlig lyst til at flygte. I det øjeblik skammede jeg mig faktisk over at være der, og at jeg havde det behov for hjælp. Jacob tog rigtig godt imod mig med et kæmpe smil. Det første, han spurgte mig om, var, hvordan jeg havde det med at være der. Det var som om, han vidste, hvor svært jeg havde det indeni. Det var virkelig befriende, at han “tog hul på bylden”, og da jeg fortalte, at jeg var nervøs, tog han det som det mest naturlige i hele verden. Den forståelse gjorde mig tryg. Min nervøsitet og indre uro forsvandt lige så stille herefter. Forståelsen og den empati, som Jacob udstrålede fra start, blev tydeligere gennem vores samtale.

Som udgangspunkt var jeg egentlig ikke sikker på, at der kunne bringes nye refleksioner eller læring frem i mig, når det drejede sig om madvaner. Jeg tør vist godt sige, at jeg tog fejl. Allerede i vores første samtale fik Jacob en ny følelse frem i mig, og jeg mærkede pludselig, hvad det ville sige at have ægte lyst og glæde omkring mad. Det var en nyt for mig – trods mine 28 år. 
Den problematik, som vi fokuserede på, omhandlede det at være ude at spise på en restaurant, hvor jeg havde tendens til at vælge det alle andre i selskabet valgte, fremfor det jeg selv havde lyst til.  Jeg var bange for at andre skulle dømme mine valg.  Vi gennemgik en ret specifik situation, som jeg havde haft tidligere i den forbindelse. Vi snakkede om, hvad jeg egentlig havde lyst til, og hvilke følelser det ville give mig. Det er svært at sætte ord på, hvad Jacob konkret gjorde, men det vigtigste for mig er og var også den følelse, som jeg fik i vores snak. Følelsen af at vælge hvad jeg havde lyst til – uden at tage hensyn til andre. 
Det er en fornemmelse af glæde og lyst, som jeg nu kan genkalde i flere (også ikke madrelaterede) aspekter i mit liv. På den måde tager jeg hver dag flere valg ud fra, hvad jeg har lyst til, fremfor hvad jeg bør gøre. Det er et værktøj, som jeg helt sikkert ikke ville være foruden, og jeg vil faktisk sige, at jeg har genfundet en del af mig. Det har hjulpet mig med at lytte til mig selv.
Hver gang jeg handler efter den følelse som Jacob fandt frem i mig, får jeg en ny respekt for mig selv og min krop. Det er en proces som jeg stadig er i gang med, og som jeg stadig lærer af. 

Jeg oplever Jacob som et empatisk og forstående menneske, der er god til at skabe et trygt rum. Jacob stiller oprigtigt nysgerrige og undersøgende spørgsmål uden at være fordømmende. 
For mig handler det ikke om vægttab. Det handler om livskvalitet, og det at have det okay med at være mig i den krop jeg har. Det handler om at træffe valg, der er gode for mig. Den proces har Jacob været en kæmpe del af.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top

Skriv et par ord om dig selv og hvad du godt kunne tænke dig hjælp til - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

X
CONTACT US